Bergendal

Välkommen till Stockholms vita pärla

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur. Som lagren på en pärla bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Här kan du fokusera på det som är viktigt för dig. Välkommen!

 

Konferens med övernattning

Konferera på dagen, umgås över en bit mat och kanske ett glas i baren. Vila sedan ut. Som övernattande gäst bor du tryggt, bekvämt och trivsamt intill Edsviken. Du sover i skön bred säng och vaknar upp med utsikt mot vattnet eller herrgårdsparken.

Trots närheten till Stockholm och Arlanda härskar lugnet på Bergendal. Omgivningarna är vackra och strandkanten nära. Här kan du slappna av, andas ut och hämta ny energi efter dagens aktiviteter. För den som vill upptäcka omgivningarna finns såväl promenadstråk som löpspår.

Middag äter ni i någon av våra matsalar. Baren hittar ni högt upp på Falkberget, med storslagen utsikt över Edsviken. Intill baren hittar ni också en generös uteplats.

Totalt har vi 86 enkelrum och 31 dubbelrum, totalt 148 bäddar. Alla rum har trådlös internetuppkoppling och är rökfria. Fem av rummen är anpassade för personer med funktionshinder och två rum är anpassade för allergiker.