Clarion Hotel Arlanda Airport

This is where it happens!

Välkommen till Clarion Hotel Arlanda Airport, Skandinaviens närmaste mötesplats.

Ett levande förstklassigt hotell i hjärtat av Arlanda flygplats för möte, konferens, event, kongress och upplevelser. Med en himmelsk utsikt. En plats där hela världen möts i en internationell miljö av konst, musik och design.

414 designade hotellrum, 44 möteslokaler för 2-900 personer och 2 restauranger med den mest spektakulära på våning 12, Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson. 

Konferens och event

Mitt på Arlanda flygplats hittar du 44 lokaler för 2-900 personer och för alla typer av möten. Brainstorming, styrelsemöte, utbildning med utsikt, klassisk konferens, kick-off, gala. fest.  

Top Floor - plane spotting included

Högst upp i hotellet, på våning 13, ligger Top Floor som innefattar 18 snyggt designade mötesrum - lite lyxigare och lite mer avskilda. Här finns även en egen konferensreception för extra service och bekvämlighet. Alla mötesrum har slående utsikt mot landningsbanorna. 

Våning 2 - Big Business

Våning 2 är vår stora och flexibla konferensvåning med egen ingång och konferensreception där du alltid hittar din projektledare. Konferenslokalerna, döpta efter hela världens flygplatser, har den bästa och senaste tekniken samt tillhörande grupprum. Här finns även mingelytan Airstrip som passar perfekt för time-out, utställning, mingel. 

Arlandas största konferens-och eventlokal

Världens största flygplats och hotellets största lokal heter Hartsfield Jackson Atlanta och tar upp till 900 personer. Lokalen är delbar i tre, 800 kvm stor och har 6,5 meter i höjd, heltäckningsmatta och delvis ljudisolerade väggar. Här samlas man för konferens, kongress, till middagar, show eller fest. En dröm för kreativiteten. 

Gym, pool och relax

Passa på att träna, koppla av i bastun eller varför inte ta ett dopp i vår utomhuspool?  Varm året runt.

Logi

Alla våra 414 hotellrum är tidlöst designade av inredningsarkitekten Anders Björkén med noga utvald färgsättning. Samtliga rum är ljudisolerade och utrustade med Hilding Anders sängar, LED-TV, kostnadsfritt trådlöst internet, skrivbord, strykjärn, strykbräda samt ett designat badrum.

Kommunikation

Hotellet är beläget i mitt på Arlanda Flygplats mellan terminal 4 och 5, som en del av Sky City. Utmärkta kommunikationer finns till Stockholm, Uppsala och närområden med både tåg, taxi och buss. För den som kommer med bil har vi parkeringsplatser i SkyCity garaget. Ta hissen upp och du är snart framme vid hotellets reception.