Ersta konferens & hotell

Historiska konferenslokaler på Södermalm i Stockholm

På Ersta konferens & hotell kan du konferera, bo, äta och dricka gott samt hålla fester och andra event. Vår verksamhet som drivs i gamla historiska byggnader från mitten av 1800-talet bjuder på både gammaldags charm, nutida moderniteter och fantastisk utsikt över Stockholm och dess inlopp.

Vi är en populär arrangör av allt från konferenser, fester, föreläsningar, högtidsfiranden och mycket mer. Hos oss kan våra gäster bo, konferera, äta lunch, fika och avsluta dagen med mingel och fest på Ersta terrass. Allt på bara några meters avstånd.

Konferensavdelningen har 16 konferenslokaler i olika storlek för 1-180 personer.

Vi har 38 hotellrum fördelade på fyra kategorier av rum. Totalt kan vi husera 72 personer om man räknar med extrabäddar 

Festvåningen har plats för 210 sittande gäster inomhus, fördelade på flera salar.

Festvåningens stora terrass på 450 kvm med utsikt över Skeppsholmen och Djurgården har plats för 150 sittande gäster eller 250 minglande gäster. 

Ditt besök gör gott

I och med att Ersta konferens & hotell är en verksamhet inom den ideella föreningen Ersta diakoni betyder det att allt vårt överskott går tillbaka till våra verksamheter inom social omsorg och vård. Det innebär kort och gott att du som gäst och kund bidrar till arbetet med att hjälpa människor i utsatta livssituationer när du kommer till oss.

Inarbetat hållbarhetsarbete sedan 1850-talet

Ordet hållbarhet är högst aktuellt i dag men också en livsstil som Ersta diakoni har arbetat efter sen starten på 1850-talet. Hela vår verksamhets- och värdegrund bygger på att se människan och att hjälpa människor i utsatta livssituationer. Sen starten har hållbarhetsarbetet utvecklats till att även inbegripa miljö och lönsamhet i verksamheterna. Vi har en miljö- och en kvalitetsplan samt är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Välkommen till oss och vår väl bevarade oas högt uppe på Erstaklippan!