Hilton Stockholm Slussen

Med ett av Stockholms bästa lägen stoltserar Hilton Stockholm Slussen på kanten av Södermalm med utsikt över Gamla Stan och Riddarfjärden. Alla allmänna utrymmen, konferenslokaler och gästrum renoverades 2012. Rent, ljust, genomtänkt och professionellt genomsyrar inredningen. Med gratis wi-fi kan du vara uppkopplad överallt på hotellet. Här bor du på mycket kort avstånd från stadens centrum och främsta sevärdheter. En del av gästrummen och sviterna har anslutande rum för de allra minsta konferenserna.

Många möteslokaler

Med hela 16 möteslokaler inkluderande flera grupprum kan Hilton husera flera stora grupper på en gång. Konferensrum med avancerad teknik rymmer upp till 40 personer och erbjuder utsikt över Gamla stan. Medelstora lokaler går att slå samman för större grupper för upp till 90 personer. Största lokalen, med plats för 285 personer, är Auditoriet med drygt 10 meter i takhöjd, fantastisk akustik och rymlighet samt en egen terrass mot Riddarholmen. Affärscenter är öppet dygnet runt.

Restauranger med utsikt över gamla stan och riddarfjärden

Eken Matsal erbjuder skandinaviska rätter både till lunch och middag. Kockarna använder säsongens råvaror och mycket lokalproducerade ingredienser. I Eken Bar kan du varva ner för kvällen eller komma i stämning inför helgen med en välgjord cocktail.

Panorama Restaurang kan med fördel bokas för större middagssällskap. Både Eken Matsal och Panorama Restaurang har strålande utsikt över Gamla stan och Riddarfjärden.  

Träningslokal

Till hotellet hör ett fullt utrustat träningscenter med bastu. Här kan ni träna själva, eller boka upp er på ett energigivande motionspass.

Hitta hit

Det är lätt att ta sig till Hilton Slussen. Hotellet ligger bredvid Slussens tunnelbanestation och bussar, och endast några minuter från Centralstationen med fjärrtåg och anslutningar till Arlanda Express och till Skavsta flygbussar.