Hooks Herrgård

Hooks Herrgård ligger i Småland, ett par mil söder om Jönköping. Med det unika läget, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö, är Hooks Herrgård en naturlig mötesplats för konferens, event och möten.

Sedan 1963 hälsar Familjen Edberg dig välkommen till denna rofyllda oas. Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar.

Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär.

Unik miljö

Härlig 1700-tals miljö blandas med toppmoderna konferenslokaler. Förutom den vackra miljön har vi den bästa maten, det bekväma boendet, ett härligt spa, två golfbanor och fantastiska medarbetare. Vi anser att Hooks Herrgård har Smålands trevligaste konferensmiljö, det tycker våra gäster också.

Stora möjligheter

På Hooks Herrgård finns gott om plats för konstruktivt tankearbete med möteslokaler som rymmer upp till 300 personer. Lägg därtill möjligheter till spännande aktiviteter, inte minst spa och golf. Hooks Herrgård har allt man kan förvänta av ett konferenshotell i toppklass.