Hotel C Stockholm

Hela Stockholms hotell

Vår närmsta granne är snabbtåget Arlanda Express och Centralstationen, där många möter Stockholm för allra första gången. Med bara tjugo minuter till Arlanda flygplats och ett oslagbart centralt läge kan vi erbjuda dig en perfekt utgångspunkt under ditt Stockholmsbesök.

Vi kan Stockholm

Vårt läge i Stockholm är oslagbart centralt. Shoppingstråk, sevärdheter och museer ligger på gångavstånd och vi utgör en perfekt bas för din vistelse. I hotellets lobby finns vår Information Desk. Här kan du som besöker Stockholm få personligt anpassade tips så att du får en äkta upplevelse av vår stad.

Rum för nya idéer

Vårt mål är att du och ditt team ska få ut bästa möjliga resultat från ditt möte hos oss. Därför erbjuder vi konferensrum för olika syften. Behöver ni fatta viktiga beslut, ha en effektiv workshop, eller samla gruppen för ett kreativt möte där idéerna kan flöda? Vi hjälper till genom att anpassa lokal, aktiviteter, mat och dryck efter din grupps behov. Vi erbjuder också spännande koncept för produktlanseringar, företagsmiddagar och mingel.

Boka en konferens i centrala Stockholm med bara tjugo minuter till Arlanda flygplats. Vårt centrala läge precis vid snabbtåget Arlanda Express och Centralstationen gör det enkelt och smidigt för dina deltagare att mötas upp. Med andra ord kan tiden utnyttjas maximalt.

Icebar Stockholm

Välkommen till världens första permanenta bar gjord av is, Icebar Stockholm som du hittar i direkt anslutning till Hotel C Stockholm. Baren är skapad av is från Torne Älv i Jukkasjärvi, där det välkända Icehotel finns, och håller minus 5 grader celsius året om.

Redan när vi hjälper dig på med en varm cape och handskar och du får kliva in i den skulpterade gnistrande interiören, lägger sig ett magiskt skimmer över stunden. Den klara luften, drinken vi serverar dig i ett glas gjort av is, konstnärskapet, kylan och kontrasten med den varma atmosfären skapar en unik upplevelse och ett minne för livet.

Passa på att överraska ditt sällskap, dina kollegor eller affärskontakter med ett litet äventyr utöver det vanliga. Vi erbjuder även en rad isrelaterade aktiviteter så som isbarsfrukost, Ice wedding, och konferensfika. Vi skräddarsyr mer än gärna just din isupplevelse. Plats för 60 gäster.

Välkommen till Hotel C Stockholm – centralt, personligt och hela Stockholms hotell. Vi kan vår stad.