Hotel Feliz

Konferens för mindre till medelstora grupper i Palma de Mallorca

Mallorca har blivit en mycket populär plats att förlägga sina möten och evenemang. Med sitt läge och goda flygförbindelser, sköna klimat och med så mycket att erbjuda så förstår man varför. Hotel Feliz i Palma är ett perfekt ställe för mindre och medelstora grupper att förlägga sina möten och evenemang.

Hotel Feliz är en prisvärd pärla med en mer avslappnad och prestigelös atmosfär som ligger en kortare promenad in i det välbekanta vimlet, bara några minuter från det nya, kommande Palma de Mallorca.

Välkommen till en helhetsupplevelse. Från den välbekanta skandinaviska frukosten, till det nordisk-mallorkinska köket och den typiskt svenska omtänksamheten om gästen. Den perfekta mixen mellan Mallorca och Skandinavien gör det enkelt och lättsamt att vara gäst på Feliz.  Hotellet har två utomhuspooler, en restaurang, bar och lounge samt takterrass och ett konferensrum. De personligt inredda hotellrummen har gratis Wi-Fi och kylskåp.

Bussar stannar några hundra meter från hotellet och tar dig till Gamla stan och stränderna på tio minuter. Har du egen bil så finns ett parkeringshus mitt emot hotellet.  Från flygplatsen tar det bara ca 15 minuter i taxi.

Välkommen till oss, välkommen till Hotel Feliz.