Såstaholm

Möten på Såstaholm

Såstaholm är beläget i en naturskön omgivning vid Täby Kyrkby, precis intill Vallentunasjön. Här finns alla möjligheter för en lyckad konferens, kickoff eller företagsfest. 

Vi regisserar ert besök med fingertoppskänsla och hjälper er att hitta de bästa lösningarna för just ert företagsevenemang. Uppnå era mål, planera nästa strategi samt kläck en mängd nya idéer i ett av våra sofistikerade mötesrum. Vi har konferenslokaler för upp till 130 deltagare och 93 hotellrum, alla med skön dunbäddning och inredning i Art Deco-stil.

En konferens kan vara så mycket mer än bara ett möte – det kan bli en hel upplevelse. Och ofta är det i det oväntade som de bästa idéerna kommer. Vi kan erbjuda många trevliga konferensaktiviteter. Femkamp, vinprovning, klurig mordgåta eller reklamfilmsinspelning – vilken utmaning passar just er? Efter avslutad aktivitet kan ni avnjuta en lyxig trerättersmiddag i någon av våra vackra matsalar. Våra kockar lever och andas kvalitet och går alltid den extra milen för att skapa fantastiska och välsmakande måltider oavsett tillfälle. Under sommartid smakar måltiden extra gott på den härliga terrassen med utsikt över Vallentunasjön.

En gång i tiden var Såstaholm pensionat för berömda skådespelare. I vårt Backstage kan deltagarna låna kostymer från teaterns värld vilket alltid lockar till galna upptåg och mycket skratt. Idag är herrgården ett scenkonstinspirerat hotell där alla rum bär namnet av en stjärna som en gång bott här. Det hjälper oss att ta historien in i nutid. Skillnaden från förr är att idag är det du som har huvudrollen.