Sandhamns Seglarhotell

Konferera ostört långt från vardagens brus

Någonting händer när man stiger ombord på en båt och startar en resa på vattnet. Vardagen kopplas bort och intrycken och upplevelserna blir tydliga. Fokus skiftar till här och nu. En perfekt start för gruppen, oavsett om båten styr mot en kreativ och rogivande mötesplats eller till en kraftsamlande kickoff.

Sandhamn Seglarhotell ligger i gränslandet mellan skärgård och öppet hav. I Stockholm, men ändå så långt bort. Havsluften, den drama­tiska naturen och skärgårdsbebyggelsen ger en unik inramning och en inspirerande miljö. Här får man perspektiv och kan konferera ostört långt från vardagens brus. Sandhamn och yt­terskärgården är också den perfekta arenan för aktiviteter och upplevelser som stärker rela­tioner och blåser nytt liv i teamet.

Konferensaktiviteter

I Sandhamn finns aktiviteterna som förgyller din konferens eller möte. Gör upp i en klassisk seglingsregatta, forsa fram över fjärdarna i en RIB-båt eller prova på lerduveskytte. Avsluta dagen i hotellets utomhusspa med vedeldade bastuflottar och varma badtunnor. Kanske vågar ni ta ett dopp i det kalla havet.  

Måltider med havsutsikt

För många är anrika Seglarrestaurangen synonymt med Sandhamn. Ni äter med Stockholms vackraste utsikt över hamnen och dramatiska havshorisont­en. Vi serverar mat lagad från grunden. Varmrätten trancheras av våra kockar i matsalen. Närodlade tillbehör ger en komplett måltid för allas önskemål. Vi har välsmakande maträtter och vinpaket för en fulländad kväll.