Scandic Infra City

Konferens

Håll nästa konferens, mässa eller viktiga möte på Nordens ledande kongress- och möteshotell. Med egen mässhall, kongresshall och 25 konferensrum i varierande storlek är vi arenan för det lilla till det stora mötet. Allt under ett tak där hjärtat i hotellet är vår tropiska inomhusträdgård.
Vår professionella och erfarna mötes- och event personal finns här för dig från planering till genomförande. Under årens lopp har vi inhyst allt från bilmässor, hästauktioner till stora konferenser upp till 1800 personer.

Om du söker det spektakulära rekommenderar vi den 650 kvadratmeter stora Penthouse sviten på tre våningar med vidunderlig utsikt över Stockholm. Här finns möjlighet till både den avskilda konferensen och den minnesvärda festen eller varför inte ha din bröllopsmiddag i denna unika miljö.

I vårt fantastiska Ballroom håller du med fördel nästa stora konferens eller bankettmiddag. Till kvällen förvandlas lokalen till den optimala event och bröllopslokalen där du efter middagen dansar fram till småtimmarna under de pampiga ljuskronorna.

För de viktigaste besluten och kreativa idéerna behövs energi och det är vi bra på. Därför känns det extra roligt att berätta att vi har förnyat och förvandlat vår redan omtyckta fikabuffé Taste Break till något riktigt unikt. Efter dagens möte kan du rensa tankarna på löpbandet eller med ett par längder i inomhuspoolen. Koppla av i vår trevliga relax och sträck ut benen i bastun.

Hotell

I vår relaxavdelning på nionde våningen, kan du hämta kraft och få balans. Motionera, basta eller bada i poolen. Vill du ut i naturen och den närliggande skogen? Vid entrédörren till hotellet finns InfraWalk med tre
promenad/joggingslingor att välja på, flera golfbanor finns även i vår närhet.

Hotellrummet ger de lugna stunder du behöver för eftertanke och sömn eller läsning och arbete. Scandic Infra City rymmer 320 rum från enkelrum till förstklassiga sviter och businessrum. Alla businessrum har tekniska bekvämligheter och extra utrymme för att du ska kunna arbeta.

För dig som behöver bo under en längre tid finns våra Juniorsviter och Mastersviter med 2 separata rum som är upp till 75 kvm.

Fest

Ballroom, vår magnifika festvåning med kristallkronor i taket, ger rätt inramning åt banketter och galafester för upp till 250 personer. En ändamålsenlig scen för kvällens underhållning står också till förfogande.
Atrium trädgård erbjuder en unik upplevelse med middag under stjärnhimlen bland palmer, damm med japanska koifiskar och vattenfall.

För större event och fester finns även vår mässa. En rå lokal som kan arrangeras till era egna behov med plats för upp till 1800 personer.

Vill man ha en mer intim festlokal finns vårt Penthouse, nordens största hotel suite, som ligger på 24:e våningen och med sina 650 kvm har plats för upp till 100 personer.