Scandic Star Sollentuna

Konferens

Vi är ett av norrorts största konferens- och eventhotell. Med en total kapacitet på 1045 personer har vi lärt oss hur man tar hand om alla möjliga event, oavsett storlek. Förr oss är det ingen skillnad om ni vill boka ett styrelsemöte för 12 personer i ett av våra exklusiva styrelserum eller en kick off för 600 personer med bankettmiddag, fest och underhållning.

För konferenser upp till hundra personer har vi en konferensvåning på plan 8. Där möts ni av våra otroliga konferensvärdar, 2 lounger samt vårt härliga poolområde. Är ni lite fler kan vi erbjuda hörsalen Collosseum som hushåller 400 personer eller vårt nyaste tillägg: Capri, som tar upp till 150 personer. Vill ni ha en utställning eller ett större mingel ser vi gärna att ni använder vår otroliga Atriumgård.

Mat och Dryck

Scandic Star Sollentuna erkänner stolt att vi är galna i mat och dryck. Ett fika hos oss är aldrig bara kaffe och bulle utan en upplevelse. På förmiddagen serverar vi en frukostbuffé och på eftermiddagen presenterar vi stolt Scandics Taste Break, vilket innefattar sött, salt och surt i en salig men välkomponerad blandning. Här kan du hitta allt ifrån charkbrickor, macaroons, tårtor eller kanske till och med minipiroger, donuts, cocacola och resorb om festen dagen innan varit riktigt rolig. Ett utav våra ledord är att vi är här för er. Maten vi serverar är för dig och dina gäster, varför vi också sammanställer menyer för fika och middagar efter era önskemål. En standard på Scandic Star Sollentuna är att vi ska ge er mer än vad ni väntat er.

Hotellet

Hotellet har 270 rum varav 13 utav dessa är tillgänglighetsrum. På våning 8 finner ni relaxen, utrustad med pool, bastu, gym och Star Spa. Som gäst hos oss har du förmånliga priser på en mängd olika behandlingar. Fråga vår reception om du vill boka in dig så hjälper de gärna till.

Hotellet ligger 5 minuter ifrån natursköna Edsviken där du kan springa eller promenera längs med vattnet. Här ligger också anrika Edsbergs Slott och Edsbergs Wärdshus.