Stockholm City Conference Centre

Stockholm City Conference Centre

Minimöte, Megaevent och allt där emellan Stockholm City Conference Centre med 50 inspirerande konferensrum i varierande storlekar från 5 till nästan 1400 personer i två karaktäristiska hus Folket Hus med sin spännande funkismiljö och Norra Latin i vackra ljusa 1800-tals miljöer.

Vi satsar på hög teknisk standard och våra lokaler passar bland annat för kongresser, möten, seminarier, mässor, bolagsstämmor och events. Vi har även festlokaler och serverar mat för stora och små sällskap. Våra lokaler ligger mitt i city. Några minuter från T-Centralen, med tusentals hotellrum på bekvämt avstånd.

Med våra 50 konferenslokaler i olika storlekar, från fem till 1400 deltagare är vi en utav de största anläggningarna i centrala Stockholm. I Norra Latin, med Aulan och Pelarsalen, finns ett antal ljusa, fräscha mötesrum med stora fönster, generös takhöjd och modern teknisk utrustning.

Mitt i Folkets Hus ligger Kongresshallen, och i anslutning moderna konferensrum i olika storlekar, samt vårt kreativa möteskoncept – Källan. Norra Latin och Folkets Hus bjuder på en unik atmosfär, där 1960-tal möter 1880-tal och en unik historia av möten mellan människor. Genom att erbjuda ett brett spann av konferenstjänster; från scendekor, registreringssystem, bemanning, datorutrustning till sms-röstningssystem ger vi förutsättningar för lyckade möten. För större arrangemang tilldelas en erfaren projektledare. I vår kongresshall och i våra stora lokaler finns toppmodern AV-utrustning. Våra erfarna tekniker erbjuder trygghet och hjälper till att förmedla budskap på bästa sätt

Energi och inspiration för ett lyckat event

Våra unika restauranger, caféer och festvåningar erbjuder luncher, middagar, mingel och fester av alla slag. Här hittar du separata rum – chambre separée – för den privata middagen, stora lokaler för galamiddagen samt flera flexibla lokaler för mingel eller fest.

Det är viktigt att tänka på att lägga in pauser för att mötet skall bli lyckat. Många viktiga saker kan avhandlas under en paus. Maten som serveras ska ge inspiration och energi för att deltagarna ska kunna fokusera och arbeta under många timmar. Vällagad mat och därtill passande dryck är två av hörnstenarna för ett lyckat möte, fest eller event. Få saker har så höga förväntningar på sig som just maten och drycken när deltagarna anländer. De måltider och drycker vi serverar ger den inspiration och energi som behövs för ett lyckat arrangemang.

Vårt kreativa köksteam erbjuder läckra menyer med stor variation. Välj bland menyer som innehåller såväl svenska smaker som inspiration från hela världen eller kom med egna önskemål så komponerar vi en specialmeny för just ert event. Här finns alla förutsättningar för den stora glittrande festen, galamiddagen med underhållning till den lite mindre intima middagen eller ett after meeting mingel, kanske med ett eget tema.

Miljö 

Stockholm City Conference Centre är Svanemärkt. Hos oss kan man välja hur ”grönt” möte man vill ha, allt ifrån resan hit, boendet, mötet till maten

Säkerhet

Stockholm City Conference Centre är certifierade via Safehotels.  Vi har möjlighet att höja säkerhetsnivån vid de tillfällen som våra kunder kräver det.