Ulvhälls Herrgård

Ulvhälls Herrgård ligger i utkanten av Strängnäs direkt vid Mälarens strand, ca. en timme från Stockholm.

Hela herrgården för er själva

Flexibilitet är ett av våra honnörsord. Möten, konferenser och events – våra lokaler lämpar sig för alla behov och Ulvhälls Herrgård skrudar enkelt om för att anpassa sig efter gästernas önskemål.

Inga andra gäster stör och ni disponerar alla utrymmen så som ni behagar. Ni kan till och med begära att det inte finns någon som helst personal från oss i huset för det fall ni har stora behov av sekretess etc.

Under takåsarna ligger 13 hotellrum med 25 sängplatser, behöver ni fler rum finns ytterligare 20 hotellrum i ett intilliggande annex samt en svit med 2 sovrum i herrgården. Mellanplanet består av salonger, matsal, mötesrum och biljardrum.

Stor matlagningsstudio

Undervåningen består av mötesrum, salonger och, inte minst, Ulvhälls kärna, den unika matlagningsstudion. Där det tidigare fanns ett traditionellt restaurangkök finns idag 7 enskilda matlagningsstationer där ni själva kan välja att laga er mat, antingen i helt egen regi eller tillsammans med någon av våra kända samarbetskockar.

Naturligtvis kan ni också få maten serverad som på en vanlig restaurang men det sker då i samarbete med en cateringpartner t ex Edsbacka bistro som vi har ett nära samarbete med.

I källaren finns en fin och autentisk vinkällare där ni kan prova viner som ni själva har tagit med er. Ty vi hyr bara ut Ulvhäll och har således inga utskänkningstillstånd. Vill ni dricka öl vin eller andra ädla droppar tar ni med det själva.

Aktiviteter

Nedanför herrgården vid Mälarens strand ligger en relax med bastu och tillhörande brygga, det finns 2 st. nylagda tennisbanor att nyttja eller en Aquador 26 DC för upp till 8 personer för båtturer. Andra aktiviteter som kan ordnas är t ex jeepkörning i terräng, jaga vilt med lokala samarbetspartners från trakten eller fiska gös i Mälaren.