Konferenser i Malmö

Här hittar du konferensanläggningar som ligger i Malmö och i Skåne. Malmö är Sveriges tredje största stad och är staden med porten mot kontinenten. Närmaste grannland är Danmark och huvudstaden Köpenhamn, som man lätt åker till med färja över sundet eller med snabbtåget. Malmö ligger så nära Köpenhamn att Kastrup, Köpenhamns flygplats, också är ett alternativ för flygtransport likväl som inrikesflyget till Malmö Airport. Det finns nya, fina konferenshotell i stadsdelen Hyllie som du lätt tar dig till från Kastrup med snabbtåget. Malmö är en storstad som växter åt alla håll med ett stort utbud av konferensanläggningar och lokaler för mässor och andra ändamål. I och med närheten till Köpenhamn, finns det också möjligheter att kombinera en konferens i Malmö med Köpenhamn. Kanske konferera i Malmö och äta middagen i Köpenhamn.

Skåne

Skåne är Sveriges bördigaste del. Den ”skånska myllan”, Skånes bördiga jord är känd och Österlen på den östra delen av Skåne, också kallad Sveriges Provence, är vittomtalat för sin speciella skönhet med öppna fält och skånelängor, de karakteristiska gårdarna byggda i fyrkant med en skyddad innergård för den ibland bistra vinden. Skånes läge längst ner i Sverige är omgivet av hav på alla sidor, så det finns både Östkust, Sydkust och Västkust. Här finns många fina konferenshotell direkt vid havet eller mitt i det bördiga landet. Hotell direkt vid kusten med stora fina SPA-anläggningar men också högst funktionella konferenshotell.

Här kan du själv leta bland konferensanläggningar för inspiration. Direkt på kartan eller med de olika sökfälten.

Boka konferens

Kontakta oss på Next Meetings så hjälper vid dig att hitta rätt plats för ditt nästa möte och ta fram kostnadsfria offerter.