Konferenser i Stockholm

Här hittar du alla de konferensanläggningar som ligger i Stockholm med omnejd. Vi har listat allt från konferenshotell, kursgårdar, dagkonferenser och andra typer av konferenslokaler i området. Stockholm är Sveriges huvudstad och den största staden i landet samt världens femte nordligaste huvudstad. Hit kan man åka för alla typer av konferenser och event! Här hittar du konferensanläggningar mitt i Stockholm City, vid Arlanda flygplats, i slott och herrgårdar strax utanför Stockholm, i skärgården, anläggningar som har inriktning på rekreation & SPA och så alla fina festvåningar, förstås.

Stockholm är en storstad som ofta kallas för Nordens Venedig på grund av vattnet, öarna, broarna och fastlandet. Trots att Stockholm är en myllrande storstad finns naturen alldeles runt knuten, i norr som söder och i öster med Östersjön och skärgårdens alla öar med Åland, Finland, Estland och Lettland som närmaste granne på andra sidan vattnet. Det går alldeles utmärkt att konferera på något av de stora färjorna som binder de olika länderna samman med sina frekventa färjelinjer.

 

Sök själv bland konferensanläggningar

I fälten nedan kan du enkelt specificera din sökning med vilket typ av konferens du letar efter samt hur många personer som ska delta på din konferens. Du kan även söka via kartan och där ser du var i Stockholmsområdet konferensanläggningarna är belägna. Detta för att det ska bli enkelt för dig  att hitta en konferens i Stockholm helt utifrån dina önskemål. 

Klicka på en av punkterna på kartan så ser du konferensanläggningens namn. Klicka på namnet för att komma till en separat sida för anläggningen med en beskrivande text, bilder och lite snabbinformation om anläggningens storlek och kapacitet.

Boka konferens

Kontakta oss på Next Meetings så hjälper vid dig att hitta rätt lokal. Vi hjälper dig att boka din nästa konferens i Stockholm. Här kan du skicka in din bokningsförfrågan online.